2023. június 7. szerda
Róbert napja van
IdőjárásSzámítógépeden állítsd be kedvenceid közé a www.campinform.eu weblapot!

Vedd fel a címlistádra az inform@campinform.eu címet!

Hirdetések

Kiemelt partnereink
magyar angol német lengyel cseh szlovák

HÍREK

2023-05-05 17:38:01

 
MHKK találkozó Kisújszálláson

Április 27-én, csütörtökön délelőtt, már szinte tele volt a kemping. Nagy volt e találkozó iránt is az érdeklődés, ezért néhány héttel korábban már le kellett zárni a jelentkezési lehetőséget, mert betelt a létszám. Az idő nagyon kora-tavaszi szeles-hűvös, kissé napos volt. Éjszakánként, a néhány fokra lehűlt hőmérséklet miatt még mindig kellett fűteni.

Csütörtökön délután a konyha részen nagy volt a sürgés-forgás. A csatorna partján pecázók által kifogott halakat szalagrendszerben pucoltuk. Ezt a műveletsort ismételtük még pénteken és szombaton is a vasárnapi halsütésig. Egy másik csoport a pénteki megnyitó menüjének előkészítésével foglalkozott. Katona Júlia beszámolója, a találkozón készült képeket a klub weboldalán a Galériában lehet megnézni.
2023-04-20 12:16:01

 
MCCC Húsvéti találkozó Agárdon

A Húsvéti ünnepeket ebben az évben is az agárdi kempingben töltötte klubunk. Csütörtökön érkeztek az első kempinges társaink és ezzel együtt sajnos a szél is feltámadt, majd pénteken azok is megérkeztek, akik bíztak a jó időben. Így összességében 50 egység vett részt lengyel társainkkal együtt ezen a hétvégi programon.
Beszámoló Sashalmi Évától, a találkozóképei Bereczki Gyulától és Mucsi Zsuzsannától.
2023-04-14 06:15:41

 
MHKK húsvéti találkozó, Berekfürdő

Téli napokat idézett ez a tavaszi találkozó. Hideg volt, erősen fújt a szél, esett a hó, de úgy, hogy az egy darabig meg is maradt, azután az eső esett. Közös helyiség a kempingben technikai okok miatt nem állt rendelkezésünkre. Leülni beszélgetni csak a lakóban vagy annak előterében lehetett, kisebb csoportoknak.
    Sokan, 80 egységnél is többen jelentkeztek a találkozóra. Tekintettel a rossz időre, többen visszamondták a részvételt, mások nem is szóltak, csak otthon maradtak. A pénteken érkezetteket a recepciós küldte el, áramproblémára hivatkozva. Az Elnök úr utánajárására, az elküldötteknek az igazgató úr kárpótlást igért. Végül is 53 egység vett részt a találkozón. Katona Júlia beszámolója, a találkozó képeit a klub weboldalán a galériában lehet megnézni.
2023-04-11 13:35:36

 
60. Európa Rally 2023 jubileumi találkozó májusban, Krakkóban!
 
Európa Rally - Európa legrégebbi kemping-ralija, 1961 óta rendezik, és minden évben más európai országban rendezik. Az általában háromtól hat napig tartó rendezvényt az a gondolat vezérli, hogy támogassák és baráti kapcsolatokat kialakítását a kontinens minden tájáról érkező karavánrajongók között. A határok, a politika vagy a vallás nem számít. Fakultatív kirándulások keretében lehetőségük nyílik megismerni a helyi kultúrát, szokásokat, kipróbálni a helyi konyhát.
Bővebben: https://europarallyeurope.org/
 
"Meggyőződésem, hogy a rendezvény gazdag programja és a város varázsa tetszeni fog. Ezen túlmenően a találkozó helyszíne a Lengyel Repülési Múzeum Krakkóban, további látványosság lesz, és emlékezetessé teszi látogatását.” – mondta Michał Sikora, a PZM elnöke.
 A különleges vendég João Alves Pereira, a Kemping és Karavánozás Nemzetközi Szövetségének (FICC) elnöke, valamint Kees Splint, az Európa Rally elnöke lesz.
 
A ralira a krakkói Lengyel Repülési Múzeumban kerül sor – közvetlenül mellette található a Lengyel Pilóták Park – egy erdős terület játszóterekkel, gördeszkaparkkal, valamint futó- és kerékpáros utakkal. „Krakkó és Małopolska sok mindent kínál. Történelem, kultúra, gasztronómia, természet szépsége. A PZM különleges programokkal készült, köztük lenyűgöző kirándulásokkal – ez egy remek találkozó lesz” – tette hozzá Marcin Turko, a PZM szervezőbizottság egyik vezetője.
További információ: Találkozó programja
Forrás: PZM szervezőbizottság
2023-04-07 09:56:33
2023-03-31 08:54:04

 
Megjelent a F.I.C.C. Good to Know áprilisi hírlevele

Hírek a kempingezés világából. Találkozók, hasznos információk, vásárok és kiállítások időpontjai, helyszínei. Az angol nyelvű F.I.C.C. God to Know 2023. áprilisi száma innen letölthető.
 
2023-03-30 08:31:41

 
MCCC találkozó Kisújszálláson
 
  2023. március 15-19.-én Kisújszálláson, a Kumánia kempingben tartottuk meg a szezonnyitó találkozónkat, amelynek szervezését Krausz József elnökhelyettes vállalta el. A találkozóra 32 egység jelentkezett!
   Március 15.-én, szerdán az érkezési nap volt, süvítő szél, eső és farkasordító hideg fogadta a lelkes kempingeseket, de a mondás szerint nincs rossz idő, csak nem megfelelően felöltözött kempinges! Szerencsére később azért javult az idő, szépen lassan. A beszámolót és a találkozó képeit Mucsi Zsuzsanna készítette.
forrás: www.mccc.hu
2023-03-29 11:05:35


Felhívjuk kedves ügyfeleink szíves figyelmét, hogy április 1-től üzletünk a nyári szezon szerint tart nyitva. Így nyitvatartásunk az alábbiak szerint változik:
H-P: 8-18
Szombat: 9-13
Óriási kedvezmények április 1-én, a szezon első szombati nyitvatartásán:
Therford és Dometic szaniter kellékekből, tisztítószerekből, Truma termékekből 10 %, kempingbútorokból 15 % kedvezmény!
Üzletünk a Húsvéti ünnepek alatt (április 7. és április 10. között) zárva lesz!

Virág József
Kempingvilág Kft.
1108 Budapest
Újhegyi út 7.
2023-03-28 09:53:24
Megkezdtük az idei évi egyeztetést a kempingekkel

    Szabályzatunk előírja, hogy minden évben kezdeményezzük a partnerkempingekkel az adategyeztetést. Erre azért van szükség, hogy hitelesek tudjunk lenni az oldalunk látogatói számára.
   A kempingkeresőben Magyarország régióira bontva lehet kempinget keresni. Régión belül a település nevére kattintva megjelenik a kemping neve, címe, típusa, piktogrammal a szolgáltatások, képek, egyéb információk, valamint az utolsó módosítás időpontja. Amennyiben egy kemping a megkeresésünkre nem küldi vissza az adategyeztető lapunkat, úgy azt, az egyeztetés lefolytatásáig töröljük adatbázisunkból.
    Használjátok bizalommal kempinges adatbázisunkat, a fenti információ figyelembevételével.
2023-03-19 09:40:55

 
MHKK találkozó Tiszakécskén

  A hét elejétől folyamatosan érkeztek a kempingbe elszánt kempinges társaink, pedig nem volt igazán barátságos a kora tavaszi idő. A levegő hűvös volt, néha csepegett az eső, időnként orkánszerű szél fújt, bár azért elvétve napsütést is láttunk.
  Sajnos közösségi helyiség ebben a kempingben nincs, ezért a traccspartikat csak a kellemesen meleg termálvízben lehetett tartani kiscsoportos formában. Katona Júlia beszámolója. A találkozó képeit a klub weboldalán a galéria rovatban lehet megnézni.
2023-03-17 14:04:28

 
Húsvét Kiskunmajsán a kempingben

Kiskunmajsai Jonathermál Zrt. Motel, Kemping megszervezi a 38. Húsvéti kempingtalálkozó és XXI. Batisz Zsigmond Emléktúrát 2023. április 7. és 11. között.  A rendezvény helyszíne Thermál Motel és Kemping Kiskunmajsa, Kőkút 26. A találkozó részletes programja innen tölthető le.
Jelentkezni a kempingkluboknál lehet. Dunántúli Kemping Klub treszner.m@gmail.com,  Baranyai Camping Club jelentkezés a klub weboldalán, Táborozó Természetbarátok Egyesülete farkas11@temail.hu.
Szeretettel várnak minden kempingezőt a szervezők!
2023-03-15 11:07:09

 
Megjelent a F.I.C.C. Good to Know speciális hírlevele

Speciális kiadványban ismertetik a F.I.C.C. a Wold Camping Festivál tudnivalóit. A F.I.C.C. WORLD CAMPING FESTIVAL 2023 június 23. és július 1. között lesz megrendezve a csodálatos Zaton üdülőhelyen (Zaton Holiday Resort Draľnikova 76t). Az angol nyelvű F.I.C.C. God to Know 2023. speciális száma innen letölthető.
 
2023-03-09 09:57:08

 
Örömmel jelentjük be, hogy a 60. jubileumi Európa Rally nyitóünnepségén részt vesz a Nemzetközi Kemping és Karaván Szövetség (FICC) elnöke - João ALVES PEREIRA
Elnök úr, nagyon örülünk, hogy vendégül láthatjuk Önt Krakkóban!
Polski Zwi±zek Motorowy
 
2023-03-08 17:42:10
Jelentkezz kedvezményesen a 60. Europa Rallyra!
 
2023. március 31-éig kedvezményesen lehet jelentkezni a 60. Europa Rallyra, amely Krakkóban lesz megrendezve 2023. május 25 és 29. között. A jelentkezési lap ide kattintva elérhető. A jelentkezési lapon meg kell jelölni az érkezés időpontját, a résztvevő személyek adatait, a szállás típusát. A második oldalon kell megadni az egységek adatait. Van lehetőség egy nappal a találkozó kezdete előtt elfoglalni a helyet (24.05.), de ezt jelölni kell a 4. pont bejelölésével. Fakultatív programokra az 5- 11 pontok bejelölésével lehet jelentkezni. A lap alján meg fog jelenni a fizetendő összeg Euroban. A befizetési információk alatt lévő pontokat el kell fogadni, a lap alján lévő rovatba az e-mail címet meg kell adni, az alatta lévő rovatba azt az e-mail címet kell megadni, ahova a visszaigazolást kéred. A lap alján lévő gomb megnyomásával lehet elküldeni a jelentkezési lapot.
Fontos! A jelentkezési lap elküldésétől számított 14 napon belül át kell utalni a megadott összeget Euroban a lap tetején lévő bankszámlaszámra.
 
Részvételi díj:
160 Euro / egység, mely 2 felnőtt és 3 fő 18 év alatti személy, 1 lakóautó, vagy lakókocsi
110 Euro/ egység, mely 1 fő, 1 lakóautó, vagy lakókocsi
60 Euro/ Fő minden 18 évet betöltött plusz személy esetén
50 Euro/egység rendezvény előtti nap (24.05.)
 
Fakultatív programok árai:
(5) Buszos túra Krakkó óvárosába: 45 Euró/fő
(6) Buszos túra Wieliczkai sóbányába: 65 Euró/fő
(7) Buszos túra Kazimierz zsidó negyedbe: 45 Euró/fő
(8) Buszos túra Zalipie városba: 65 Euró/fő
(9) Utazás Melex városnéző autóval: 65 Euró/fő
(10) Hajókirándulás Tyniecbe: 65 Euró/fő
(11) Tutajozás a Dunajecen: 65 Euró/fő
 
További információ a rally hivatalos weboldalán http://europarally2023.com/
2023-03-01 15:21:12

 
Megjelent a F.I.C.C. Good to Know márciusi hírlevele
Hírek a kempingezés világából. Találkozók, hasznos információk, vásárok és kiállítások időpontjai, helyszínei.
Az angol nyelvű F.I.C.C. God to Know 2023. márciusi száma innen letölthető.
2023-02-28 08:51:33
Meghívó
a Táborozó Természetbarátok Egyesületének közgyűlésére

Időpontja: 2023. március 9. (csütörtök) 17:30
Helyszíne: ALIBI söröző, SZEKSZÁRD Csatári utca 47. (emeleti különterem)
Napirendi pontok:
1. Az egyesület 2022. évi működésének értékelése.
2. A felügyelő bizottság beszámolója az egyesület működésének ellenőrzéséről.
3. Az egyesület 2022. évi gazdálkodásának ismertetése.
4. Az egyesület 2023. évi programjainak ismertetése.
5. Az egyesület alapszabály módosításának ismertetése, a Szekszárdi Törvényszék lezáró határozata.
6. Egyebek.
A közgyűlésen lehetőség lesz a 2023.-ik évi tagdíjak befizetésére is. Figyelem a tagdíj változott 3000 Ft/év.
A közgyűlés akkor határozatképes, ha azon az egyesületi tagok 50 %-a plusz 1 fő jelen van. Határozatképtelenség esetén a közgyűlést 15 napon belül ismételten össze kell hívni.
A másodszorra összehívott közgyűlés a az eredeti napirendekben a megjelentek számára tekintet nélkül határozatképes.
Az egyesületünk 2007-től jogosult az szja 1%-ának fogadására.
Adószámunk: 18864401-1-17
Kérem támogassátok az egyesületünk működését!
2023. február 27.
 Üdvözlettel: Orbán Mihály elnök
2023-02-28 08:47:59

 
Beszámoló az Utazás kiállítás margójára.

Túl vagyunk a második részvételünkön a kiállításon. Felemelő érzés, hogy ekkora érdeklődés volt az MHKK iránt. Külön öröm, hogy sokan (még Kassáról is), célirányosan minket kerestek. Ez számunkra egy nagyon pozitív visszajelzés; hogy híre van: a sikeres-családias-színvonalas találkozóinknak. Még nagyobb öröm, hogy fiatalodunk. Az újonnan jelentkezett, nálunknál jóval fiatalabb korosztályt külön köszöntöttük a klubban. Reméljük jól fogják érezni magukat közöttünk, (mint eddig is) hisz nélkülük nincs jövő!
Köszönet, hogy rólunk sem feledkeztek meg. Katona Julcsi finom ebéddel és pogácsával, Mozsolits Marika pedig isteni sütivel gondolt ránk. Ezekkel a süteményekkel nem csak a régi és új tagjainkat, de az érdeklődőket is meg tudtuk kínálni.
Összegzés képpen: sokak szerint az Utazás kiállítás törpül, már csak egy pavilonba szorult be. A MI SZÁMUNKRA NAGYON SIKERES VOLT!
2023-02-27 10:13:52

 
Véget ért az Utazás Kiállítás

Köszönjük szépen minden kedves klubtagunknak, aki megtisztelt minket az érdeklődésével és kilátogatott hozzánk, az MCCC standjára! Minden idők legsikeresebb kiállítását zártuk: a jó hangulatú rendezvényen kiadtunk 90 új tagsági kártyát - ebből 46 megújított tagság, 44 pedig új belépő (!!), emellett a kiállítás ideje alatt 17 belépési nyilatkozat érkezett az internetes felületről is!
Köszönet illeti azokat a kedves klubtagjainkat is, akik a vezetőség és a felügyelő bizottság mellett önkéntes munkát végeztek a kiállítás sikerének érdekében: köszönjük dr. Abonyi Mátyásnak, Varga Évának, Halász Évának és Sándor Tibornak a munkáját! A remek kezdés után indulhat a 2023-as kempinges szezon! Felejthetetlen élményeket kíván: az MCCC Utazás Kiállítás team
Forrás: MCCC weboldal
2023-02-17 08:16:48

 
MHKK Farsangi dáridó Kiskunmajsán

Még az időjárás is velünk örült, amikor végre – csaknem másfél hónap szünet után – ismét kempingezni indulhattunk. Az év egyik legizgalmasabb rendezvényére a Farsangra készültünk, amelyet Klubunk évek óta Kiskunmajsán rendez meg, köszönhetően a kempinghez tartozó gyönyörű Konferencia-teremnek, a nagy számban bérelhető motelszobáknak, és a kényelmes kempingezési, fürdési lehetőségnek.
 A Konferencia-terem befogadó képessége határozta meg a létszámot, amely sajnos, röviddel a meghirdetés után betelt, és csak lemondás esetén volt esély a később jelentkezők részvételére. Katona Júlia beszámolója, a találkozó képeit megnézheted a klub weboldalán a Galéria rovatban.
2023-02-10 11:25:38
Az Europa Rally 2023 Krakkó résztvevői közül sokan hosszabb tartózkodást terveznek Lengyelországban. Ahhoz, hogy ezt az időt hasznosan tudják kihasználni a szervezők egy Elő Rally-t és egy Utó Rally-t szerveztek. Szeretettel hívnak mindenkit, hogy ismerkedjenek meg az ajánlatokkal, és ne csak a krakkói találkozót tervezzék be a látogatásuk alkalmával.
Elő Rally – Pre Rally Europa 2023 a Nasza Dolina szervezésében
Utó Rally – Post Rally Europa 2023 a Gkm Rozbark szervezésében
Részletes leírás a Találkozó rovatunkban, a találkozó nevére kattintva.
 
2023-02-08 10:48:16

 
Megjelent a F.I.C.C. Good to Know februári hírlevele

Hírek a kempingezés világából. Találkozók, hasznos információk, vásárok és kiállítások időpontjai, helyszínei.
Az angol nyelvű F.I.C.C. God to Know 2023. februári száma innen letölthető.
2023-02-04 10:41:42

 
23. Adria Rally

Az Udruge Kampista Hratske Horvát Táborozók Szövetsége és a Jadranka Kampovi Losinj turisztikai szervezet közösen rendezi a 23. Adria Rallyt 2023. június 17- június 24. között Mali Losinjban a Camping Čikat-ban. A találkozó részletei hamarosan megjelennek az UKH weboldalán www.camping-croatia.com.
2023-01-31 07:33:38
Kedves Kempingezők!
 
Végre megérkezett! Itt az új, 2023-as Falle, német nyelvű kempingcikk katalógus. Közel 900 oldalon több mint 15.000 kempingcikkel, köztük 2.000 vadonatúj termékkel.
Személyesen átvehető üzletünkben, a Bp. Újhegyi út 7. szám alatt nyitvatartási időben vagy díjmentesen elpostázzuk az ezen a linken elérhető űrlapot kitöltőknek a kiválasztott átvételi pontra. Vagy ha úgy kényelmesebb, lapozzon bele online!
Kattintás ide, és még ma díjmentesen elpostázzuk Önnek!
 
Üdvözlettel:
   Virág József
2023-01-24 10:22:09
Elkészült a BCC 2023. évi programtervezete

A Baranyai Camping Club elnöksége elkészítette javaslatát a 2023. évi kempingtalálkozók időpontjáról, és helyszínéről. A program elérhető a klub weboldalán, valamint a campinform találkozók 2023 rovatában. A találkozók részletes kiírásait folyamatosan teszik elérhetővé a klub a weboldalán.
 
2023-01-24 10:20:42
Meghívó BCC Közgyűlésre

Baranyai Camping Club éves közgyűlését 2023. február 12-én, 15.00-órakor, a pécsi Apáczai Nevelési Központban (ANK - Pécs, Apáczai Csere János körtér 1.) tartja. Amennyiben az egybegyűltek száma nem éri el a tagság felét+egy fő, úgy a közgyűlést 15.30-ra újra összehívjuk.

Főbb napirendi pontok:
   Tisztújítás - A jelenlegi elnökség madátuma lejárt, új elnökségi tagok választása
   A klub jelene, jövője
   Szavazás a 2023. évi tagdíjról, programtervezetről
   Beszámoló a 2022-es évről, a klub anyagi helyzetéről.
   2023-es tervek, javaslatok
   Egyéb
Mindenkire számítunk! - BCC vezetőség
2023-01-20 11:35:28

 
Kérek mindenkit, hogy amennyiben módjában áll az adó 1%-át a klubnak küldje. Ha van ismerősöd, rokonod, barátod vagy vállalkozó ezek közül kérlek, benneteket adjátok meg a klub adatait. Ha van könyvelő rokonotok, barátotok vagy ahol könyveltettek kérjétek a könyvelőt otthagyva az adatokat, hogy kérdezze a klienseket, hogy felajánlanák-e az 1%-ot.

Dunántúli Kemping Klub
Adószám: 18751062-1-02
Számlaszám:50800180-15516367-00000000
 
Treszner Mária
DKK elnök
2023-01-10 12:35:55

 
Örömmel tájékoztatjuk olvasóinkat, hogy a 60. Europa Rally szervezője a www.campinform.eu oldalt választotta magyarországi együttműködő partnerének. Vállaltuk a találkozó magyarországi média támogatását, igény esetén segítséget nyújtunk a találkozóra jelentkező kluboknak, magánszemélyeknek.
     Kérem, keressenek bizalommal, elérhetőségeink a weboldalunkon.
2023-01-07 11:17:54

 
Megjelent a F.I.C.C. Good to Know januári hírlevele

Hírek a kempingezés világából. Találkozók, hasznos információk, vásárok és kiállítások időpontjai, helyszínei.
Az angol nyelvű F.I.C.C. God to Know 2023. januári száma innen letölthető.
2023-01-06 11:32:26

 
A Kőrösszolg Nonprofit Kft üzemeltetésében álló Kiskőrösi Rónaszéki Fürdő átmenetileg csökkentett szolgáltatásokkal működik.
 
      Kedves Vendégeink!
Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önöket arról, hogy a Kiskőrösi Rónaszéki Fürdő 2023. január 16-tól április 15-ig csökkentett szolgáltatásokkal üzemel.    Ebben az időszakban a gyógyvíz és szaunaszolgáltatás fürdőnk megszokott nyitvatartási idejében a szomszédos Hotel Imperiál fürdőkomplexumában lesz elérhető, ahol gyógyvizes tanmedence, gyógyvizes ülőmedence, Kneipp taposómedence, finn szaunák, sószoba, pihenőszoba, valamint büfé áll majd kedves Vendégeink rendelkezésére.
   A Kiskőrösi Rónaszéki Fürdő munkatársai az átmeneti időszakban, az ideiglenes működési helyükön is sok szeretettel várják vendégeiket!
   A fürdőkomplexum a Hotel Imperiál udvarán keresztül, a szálloda gyógyászati részlegének bejáratán át érhető el. 2023. január 15-ig a fürdő szolgáltatásait a jelenlegi formában és helyen tudják igénybe venni.
Megértésüket köszönjük!    
Sok szeretettel várunk minden kedves Vendéget!!
Találkozzunk január 16-tól a Hotel Imperiál fürdőkomplexumában!
 Kőrösszolg Nonprofit Kft. közleménye
2023-01-05 16:12:07

MHKK Szilveszter Karcagon
Karcagon búcsúztunk el a 2022. évtől és köszöntöttük az új évet. A rendelkezésre álló közös helyiség mérete miatt a résztvevő egységek számát 25-ben kellett korlátozni. A találkozó meghirdetése után a létszám hamar betelt és csak visszamondás után volt lehetőség további jelentkezők fogadására.
      Napsütéses, gyönyörű téli időben utaztunk Karcagra, és ez a szép idő az egész rendezvény alatt végig kitartott. A társaság nagy része már december 27-én megérkezett. A közös helyiség melletti jól felszerelt konyha az otthon készült ételek melegítésére vagy folyamatos sütés-főzésre csábította a baráti társaságokat. Kártyáztunk, társasjátékoztunk és természetesen élveztük a fürdő kínálta nagyszerű lehetőségeket. Közös munka eredménye volt a helyiség dekorációjának elkészítése. Színes szalagok, lampionok, karácsonyi égők, füzérek kerültek a falakra, világítótestekre. Részletes beszámoló Katona Júliától, a találkozó képei a klub weboldalán a galéria rovatban.
1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  34  35  36  37  38  39  40  41  42  43  44  45  46  47 


Copyright - Campinform.eu | 2008-2023 | All Rights Reserved! | Impresszum